Gästbloggar

HEJ GÄSTBLOGGNING HÄR, AV BELLA. HMHMHMHMHMH, hur har ni det här ute då? jo, själv har jag de ganska bra. hahahaha, eh, andrea e söt, k?
minblogg:
bexking.blogg.se
bexking.blogg.se
bexking.blogg.se

vanessa is cominnnnnng

Hey sunshines! Just nu chattar jag med vanessa, tror att älsklingen kommer ikväll och stannar tills på söndag!
Vi kommer fota då, så ni får bilder. Puss!

UNDERGREJS


Tova!

Ni måste kolla tovas blogg, den är helbra! Tova är också helbra! nejmen, kolla. ok?
http://duckoff.blogg.se/
puss

Vill ha, kommer att vara nästa i min garderob!

kyss

FIXAR BILDER

tja! sitter ocg småfixar bilder, alltså. Typ sån här namnunderteckning och sånt, ska fixa lite mer! Ny design kommer upp snart också.. Vi höres!
Tjusigt

Kenny starfighter!

Tja! igår hade jag en myspysdag med Izabella, sen färgade jag håret. Det blev ganska bra, inte så mycket skillnad.. Tar bilder när jag kommer ut till landet, efter det får ni bildbomb! Men jag kanske inte kommer kunna blogga där, vi får se. Kanske att jag hinner, vet inte om vi har internet... Men det här blir ett bildlöst inlägg, för nu ska jag och Izabella fortsätta kolla på kenny! Kram.
Föresten, nu design komer snart upp.

Bella gästbloggarrr

Bella häääär, gästbloggar! Idag var jag och Andrea på götgatan och i lilje.. men de fanns typ inget att göra.. så vi drog hem. Sen typ köpte vi film, kenny starfighter.. hahahahah, ibland kan kan väl barnsla sig? Aja, du e söt Andrea. Hon färgar håret, hon e jätte nervös, hahah, ställer frågor hela tiden! ;D

köpt hårfärg!

HEJ! ja, jag ska färga håret efter maten tror jag. HEJDÅ
bloggar efter det :)

till frukostbordet.

.

Godnatt.

HEJ! Idag har jag tillbringat min dag till att först vara med mamma och pappa, sen åkte jag och träffade Vanessa och Bella, vi gick i stan och kollade lite, nicenice! Vi ska äta Calipo snart, Yumiyumi! godnatt!

New things



Hej! idag vare en soft dag. Vi började 10.30 i klassrummet, då bar vi över saker från klassrummen och städade lite. Sen åt vi lunch. HAHA, dagens, vi fick jordgubbar? och pasta och grejs. Sen efter lunch, taggade hela klassen ner till långholmen, där fick man ha med sig vad man ville typ. Godis, läsk, och grejs. Sen slutade vi 13.30 då gick Jag, Vickan, Bella, Tilda, Johannes, Alex och Diako ner till långholmsbadet och badade, vi hade bara en handduk, det var Alex. HAHA, stackar'n, alla lånade. Men det var chill. Vi var där i två timmar tror jag, sen åkte jag och mötte mamsen, och vi gick och kollade lite. Jag köpte lite saker :D mestadels saker som ska med till kollot.

pilotbrillor - HM - 59,90 :-




KLÄNNING - HM - 199 :-



BIKINI - JC - 99 :- / del.
så 198:- för n hel bikini.




BIKINI - JC - 99 :- / del.
så 198:- för en hel bikini.





BLUS - JC - 199:-


JUMPSUIT - HM - 199:-




puss på kinden, ha det bra!

NEWNEWNEW! :D




HOS MORMOR :D

heeeeeeej. är i solna nu! hos mormor, bildlöst inlägg! :(

FÖRLÅT

Hej! asso förlåt att jag inte bloggar, men jag har itne haft tid eller ork. :(
Men idag har jag varit med finaste Alva, puss på din rumpa. Vi var på kampementsbadet, det var soft. Vi chillade, åt glass, solande. OMG, jag har värsta bikiniranden, har bränt mig i fejset också. Juste förra inlägget om varför jag får pengar för att sitta vid datorn, nån snubbe som jobbar på nått reklamföretag ska kolla vad jag gör via cyberlink. och lägga ut reklam där. Men jag var på landet i helgen, lägger upp bilder imrogon igues?
Sen drog jag och Alva och köpte ansiktsmask i nått öde centrum. ÄLSKAREJ ALVA!

RSS 2.0